Ruotsalaista laatua ja designia
Osta nyt maksa myöhemmin

Kestävyys

Olemme ylpeitä jatkuvasta työstämme yhä kestävämmän toiminnan eteen, planeettamme ja sillä asuvien ihmisten puolesta.


VÄHEMMÄN TUOTTEITA

Emme ole pikamuotiyriys, vaan meillä on kokoelma muutamia erinomaisia malleja. Monet niistä ovat saatavilla useissa väreissä, asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Tuomme valikoimaan ajoittain uusia tuotteita joiden tiedämme hurmaavan, ja joskus tutun bestsellerin uudessa värissä. Toimimalla näin emme päädy ylihinnoittelemaan tuotteita jotka päätyvät myöhemmin kaatopaikalle.


TEHTY KESTÄMÄÄN

Meiltä ostamiesi housujen tulisi kestää vähintään 2 vuotta ("jokapäiväistä" käyttöä). Emme lähde mukaan lyhytikäisiin mikrotrendeihin, vaan luomme mieluummin malleja joita rakastat ja käytät vielä vuosia. Käytämme myös kierrätysmateriaaleja aina kun mahdollista, ja valitsemme tietoisesti tuotteisiimme kestävämpiä materiaaleja.


PAKKAUS JA KULJETUS

Kaikki tilauksemme lähetetään ympäristöystävällisemmissä kierrätyspaperipakkauksissa. Olemme myös päättäneet kokonaan poistaa henkarilenkit vaatteistamme - älä siis ylläty jos housusi saapuvat ilman lenkkejä! Kaikki kuljetuksemme ovat lisäksi ilmastokompensoituja.


VÄHEMMÄN PALAUTUKSIA

Pienentäksemme väärän koon valitsemisen mahdollisuutta jokaiseen malliimme on erillinen kokotaulukko. Tämä vähentää takaisin lähetettävien palautusten määrää, ja tekee asiakkaamme samalla tyytyväisemmiksi. Todellinen win-win kaikille!